Berita Terkini

2 minit yang lalu: EU beri temoh 2 bulan pada Google untuk baiki platform carian melibatkan hotel dan penerbangan 4 minit yang lalu: 155 kes COVID dikesan di kalangan mereka yang terlibat dengan Sukan Olimpik Tokyo 12 jam yang lalu: Aaron Chia-Soh Wooi Yik tumpaskan Jason Anthony-Nyl Yakura 21-15, 21-13 13 jam yang lalu: Ahli Parlimen Pasir Salak Datuk Seri Tajuddin Abdul Rahman dikompaun kerana tidak memakai pelitup muka di lobi Parlimen semalam 15 jam yang lalu: Aston Martin bakal keluarkan kereta rekaan edisi terhad bertema JDT untuk dijual oleh kelab - JDT

IKUTI KAMI


Sorotan

1

Lelaki Didakwa, Tipu Fizz Fairuz Berhubung Projek Pembersihan DBKL

2

#PetraKasih, Promosi Percuma Bantu Peniaga Kecil Terkesan COVID-19

3

Bukan Mahu Tunjuk Hero, Tapi Mila Jirin Mahu Bantu 100,000 Keluarga Yang Terbeban

Syarrizuan Abdul Rashid

Pengalaman lebih 15 tahun dan masih lagi menjadi pengamal media yang aktif. Konsultan media yang legit. Juga pernah menjadi pensyarah.

Terkini

TARA 3 bulan yang lalu

Kenapa Kosong 'Following?'

Penyumbang kami, Syarrizuan Abdul Rashid mempersoalkan kegiatan media sosial orang-orang ternama dan mereka yang merasa 'penting.' Kenapa begitu tingkahnya?

oleh Syarrizuan Abdul Rashid

TARA 4 bulan yang lalu

Kecam Orang Lain, Sendiri?

Apakah generasi hari ini hanya hidup untuk mengecam orang lain? Kami kongsikan pendapat salah seorang penyumbang kami tentang isu ini.

oleh Syarrizuan Abdul Rashid

Filem & TV 5 bulan yang lalu

Ketawa Dan Seram, Tapi Di Mana Hantu Bonceng?

Ada filem 'Hantu Bonceng' baru untuk anda tonton kala santai. Adakah ia benar-benar lucu atau seram? Mungkin kedua-duanya?

oleh Syarrizuan Abdul Rashid

TARA 5 bulan yang lalu

Manusia Kuat: Percaya Diri, Berharap Dan Berjuang!

Rasa percaya diri yang dipadankan dengan keyakinan kepada kuasa Yang Maha Esa adalah senjata yang ampuh untuk mengharungi kehidupan.

oleh Syarrizuan Abdul Rashid

Filem & TV 5 bulan yang lalu

'Kerana Korona:' Audit Kasih Sayang Kekeluargaan

Kabir Bhatia muncul lagi dengan sebuah karya hebat yang hanya dapat ditonton di 'pawagam' rumah anda melalui siaran khas di Astro. Ikuti ulasan filem ini yang m...

oleh Syarrizuan Abdul Rashid