Berita Terkini

45 minit yang lalu: Pakej Perpaduan Jalur Lebar Tetap dengan kelajuan sehingga 30 Mbps bantu rakyat jimat RM480 sepanjang 24 bulan tempoh kontrak - Fahmi Fadzil 46 minit yang lalu: Pakej Perpaduan Jalur Lebar Tetap tawar perkhidmatan data tanpa had untuk B40, veteran, OKU & warga emas berharga RM69 sebulan mulai Mac - Fahmi Fadzil 2 jam yang lalu: PRN: Negeri Sembilan cadang bubar DUN 1 Jun ini 2 jam yang lalu: Perkeso terima 60,000 laporan kes kemalangan di tempat kerja setahun 2 jam yang lalu: Konsep Malaysia Madani boleh diperluaskan ke Peringkat ASEAN - Fahmi Fadzil

IKUTI KAMI


DJI RS 3 Lebih Kecil Dan Masih Berada Ditahap Penggunaan Profesional

DJI RS 3 Mini meneruskan prestasi penstabilan cemerlang siri RS 3. Ia membolehkan pengguna lebih potensi mengambil gambar sambil mencipta kandungan.

TARA Dikemaskini 2 minggu yang lalu · Diterbitkan pada 14 Jan 2023 5:00PM

Ia membolehkan pengguna mengambil gambar sambil mencipta kandungan ditahap profesional semasa mengembara atau dalam perjalanan. - Gambar ihsan DJI

Kongsi Artikel Ini

Langgani saluran Telegram kami untuk berita terkini dan paparan gaya hidup pelengkap hari anda.

DJI peneraju dunia dalam dron awam dan teknologi kamera kreatif memperkenalkan DJI RS 3 Mini, yang dibangunkan khusus untuk menyokong jenama arus perdana kamera dan kanta tanpa cermin.

Direka dengan bentuk badan yang lebih kecil dan ringan, DJI RS 3 Mini meneruskan prestasi penstabilan cemerlang siri RS 3. Ia membolehkan pengguna lebih potensi mengambil gambar sambil mencipta kandungan ditahap profesional semasa mengembara atau dalam perjalanan.

Tambahan pula, dengan berat kurang daripada 800 g, gimbal tersebut menanggung berat sehingga 2 kg beserta sistem Bluetooth, algoritma penstabilan generasi ketiga, penukaran mendatar dan menegak asli, dan skrin sentuh warna 1.4 inci.

DJI RS 3 Mini - Gambar ihsan DJI
DJI RS 3 Mini - Gambar ihsan DJI

RS 3 Mini juga menggunakan reka bentuk yang lebih kompak dan mudah alih. Dengan hanya 795 g Ini menjadikan peranti lebih mudah dibawa dan membolehkannya mencapai hasil yang hebat dengan hanya menggunakan satu tangan. Boleh disimpan dengan mudah dalam beg bahu dan beratnya menjadikannya lebih sesuai untuk penggambaran di luar dengan lebih lama.

Untuk memenuhi keperluan penciptaan video menegak, RS 3 Mini menampilkan plat pelepasan pantas dwi-lapisan. Dengan memasangkan plat pelepasan pantas pada lengan menegak, penggambaran menegak boleh dicapai tanpa memerlukan aksesori tambahan dan sudut putaran gimbal tidak terhad.

Gambar ihsan DJI
Gambar ihsan DJI

Selain itu, algoritma penstabilan generasi ketiga DJI seperti yang terdapat dalam RS 3 Pro telah digunakan dalam RS 3 Mini untuk memberikan prestasi cemerlang, sama ada pengguna sedang berlari, penggambaran pada sudut rendah atau dalam mod lampu suluh. 

Kestabilan kandungan dipastikan sepanjang penggambaran dan penstabilan imej peringkat profesional boleh dicapai tanpa mengira pengalaman pengguna.

Pengguna tidak perlu memberi terlalu banyak perhatian kepada gerak kaki kerana RS 3 Mini boleh mengikut orang secara tetap dan bertukar antara aras tinggi dan rendah bagi mendapatkan pelbagai pilihan jenis sudut paparan.

Gambar ihsan DJI
Gambar ihsan DJI

Untuk kawalan yang mudah, skrin sentuh warna penuh 1.4 inci, butang mod M untuk bertukar antara tiga mod tersuai gimbal dan dail hadapan untuk pemfokusan, semuanya boleh didapati dengan capaian mudah menggunakan satu belah tangan.

Anda boleh dapatkan di kedai dan gudang barangan elektronik terpilih dengan harga bermula RM1,549. - Getaran, 14 Januari 2023

Isu Pada

'Kebangkitan' Farid Kamil

14 Jan 2023

Berita Berkaitan

1

Semasa 1 minggu yang lalu

Polis Guna Dron Pantau Kelancaran Lalu Lintas

2

Semasa 1 bulan yang lalu

RTM Disasar Terima 120 Juta Tontonan Tahun Depan

3

Semasa 1 bulan yang lalu

TikTok Padam 2,113 Video Berunsur Provokatif, Ekstremis  

4

Semasa 2 bulan yang lalu

Vida Mengaku Tidak Bersalah Hantar Video Bersifat Sumbang

Sorotan

1

Tumpahan Diesel, Hidraulik Berjaya Dikawal Elak Masuk Sungai

2

Bella Astillah Akhirnya Dedah Mesej Perbualan Bersama Sophia AlBarakbah

3

Kami Bukan Persoal Integriti Parti, Tetapi Tindakan Ahmad Zahid - Tun Faisal