Berita Terkini

18 minit yang lalu: MAPIM, I-WAFIQ bantu pelarian Palestin di Jordan 19 minit yang lalu: Majlis Keselamatan PBB kutuk serangan ke atas Kedutaan Pakistan di Afghanistan 19 minit yang lalu: Piala Dunia: Korea Selatan, Jepun mungkin lakar sejarah 20 minit yang lalu: Gempa bumi kuat landa Jawa Barat Indonesia 21 minit yang lalu: Bayi perempuan ditemukan dalam kotak di kebun Jemaluang

IKUTI KAMI


Genting Dream Akan Belayar Ke Tiga Destinasi Malaysia

Ia termasuk pelayaran ke Kuala Lumpur dan Melaka (menerusi Port Dickson) dan Pulau Pinang di Malaysia serta Kepulauan Bintan dan Batam di Indonesia.

Jelajah Dikemaskini 5 bulan yang lalu · Diterbitkan pada 09 Jun 2022 4:15PM

Gambar ihsan Resorts World Cruises

Kongsi Artikel Ini

Langgani saluran Telegram kami untuk berita terkini dan paparan gaya hidup pelengkap hari anda.

Resorts World Cruises, jenama kapal pesiaran mewah dan gaya hidup dinamik hari ini mengumumkan kapal utamanya, Genting Dream, akan belayar dari Singapura ke destinasi antarabangsa bermula 1 Julai dan seterusnya.

Ia termasuk pelayaran ke Kuala Lumpur dan Melaka (menerusi Port Dickson) dan Pulau Pinang di Malaysia serta Kepulauan Bintan dan Batam di Indonesia.

“Kami akan terus menambah lebih banyak lagi destinasi popular ke Phuket dan Krabi di Thailand dan North Bali di Indonesia bermula Oktober 2022 dan seterusnya bagi menyediakan kepada pelanggan kami dengan lebih banyak pilihan destinasi,” kata presiden Resorts World Cruises, Michael Goh, dalam satu kenyataan di sini, hari ini.

Goh mengucapkan terima kasih kepada kerajaan Singapura, Indonesia, Malaysia dan Thailand atas sokongan berterusan mereka dalam melancarkan destinasi pelayaran dengan Resorts World Cruises.

Menurut kenyataan itu, pesiaran tiga malam Kuala Lumpur dan Melaka (menerusi Port Dickson)-Pulau Pinang akan belayar bermula 3 Julai dan seterusnya dan kemudiannya pesiaran dua malam Kuala Lumpur dan Melaka (menerusi Port Dickson) akan belayar pada Rabu.

Destinasi pertama pelayaran adalah pada 1 Julai dengan pesiaran dua malam di Kepulauan Bintan dan Batam yang belayar pada Jumaat. - Bernama

Berita Berkaitan

1

TARA 5 jam yang lalu

Kenangan Coffee Persembahkan Bijian Kopi Terbaik Menambat Selera 

2

Semasa 5 hari yang lalu

Sultan Brunei Pandu Sendiri Kereta Bawa Anwar Ke Seri Perdana

3

Semasa 5 hari yang lalu

Kepimpinan Anwar Tepat Pada Masanya - Wartawan Veteran Thailand

4

Semasa 6 hari yang lalu

Malaysia Berhasrat Perkukuh Hubungan Dengan Somalia - PM

Sorotan

1

Kabinet Anwar Beri Peluang Pemimpin Muda Bawah 50 Tahun Tunjuk Kemampuan

2

Permintaan Pasaran, Ruang Kilang Lebih Luas Sokong Operasi Micron Di Malaysia

3

Kerajaan Selangor Harap Laluan ECRL Ditambah Ke Bahagian Selatan Negeri

Disyorkan untuk anda

Jelajah 1 hari yang lalu

Perjalanan Komuter Percuma Untuk OKU 3, 4 Disember Ini