Berita Terkini

56 minit yang lalu: TSG optimis kekal gelaran juara Asia kesatuan berbasikal antarabangsa 56 minit yang lalu: Pusat intervensi awal percuma untuk anak istimewa legakan ibu bapa di Selangor 3 jam yang lalu: Malaysia, China meterai kerjasama telekomunikasi digital 3 jam yang lalu: Jangan terpedaya dengan pihak mengaku pengamal atau pakar perubatan - Noor Hisham 3 jam yang lalu: Persiapan hadapi bencana perlu ambil kira banjir luar biasa

IKUTI KAMI


Awas! Omicron Mengganas! Dapatkan 2 Item Penting Ini Demi Kesihatan

Pelitup muka dengan 99% keberkesanan dan kit ujian kendiri jenis calit hidung ini mungkin apa yang anda perlukan!

Gaya Dikemaskini 7 bulan yang lalu · Diterbitkan pada 22 Feb 2022 8:33AM

oleh

Zaidi Che

Kongsi Artikel Ini

Langgani saluran Telegram kami untuk berita terkini dan paparan gaya hidup pelengkap hari anda.

Buletin gaya minggu ini dibuka dengan dua produk kesihatan penting untuk anda melawan gelombang varian Omicron yang sedang berleluasa!

Persembahkan pelitup muka kesihatan Medicos M99 dan Clungene COVID-19 Antigen Rapid Test (Nasal) seperti di bawah:

#1 Pelitup muka dengan 99% keberkesanan tapisan

Pengeluar pelitup muka perubatan, Medicos dengan rasminya melancarkan M99, rangkaian pelindung pernafasan perdana yang hadir dalam tiga jenis iaitu PRO, NEO dan FLIP.

Pelitup muka yang mementingkan keselamatan dan gaya ini direka dengan lima lapisan perlindungan serta lengkap teknologi HydroCharge.

Ia teknologi penapisan tercanggih kerana prestasi keselamatannya telah diuji dan diperakui oleh Institusi Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan Kebangsaan Malaysia (NIOSH).

Sijil perakuan ini selaras dengan usaha Medicos untuk membantu jutaan rakyat Malaysia dalam menjalani kehidupan norma baharu dan bekerja dengan lebih selamat.

M99 telah berjaya mencapai tahap penapisan setinggi 99% dalam ujian penembusan minyak parafin yang dijalankan secara klinikal di makmal. 

Ia terbukti keberkesanannya terhadap zarah bawaan udara seperti virus SARS-CoB-2. Pelitup muka M99 ini boleh didapati di semua farmasi utama di seluruh negara. 

#1 MR D.I.Y memudahkan ujian COVID-19 untuk warga emas

Berikutan peningkatan kes COVID-19 yang mendadak mutakhir ini, tumpuan masyarakat sekali lagi beralih kepada ketersediaan kit ujian kendiri. 

Oleh itu, MR D.I.Y bertindak pantas dengan melancarkan penjualan kit ujian kendiri jenis calitan hidung, Clungene COVID-19 Antigen Rapid Test (Nasal) di lebih 900 cawangannya.

Bukan itu sahaja, peruncit perkakasan rumah ini juga turut mengedarkan lebih 1,000 kit ujian kendiri calitan hidung itu berserta pelitup muka ke 23 rumah kebajikan terpilih di seluruh negara.

Dalam usaha membendung penyebaran jangkitan dalam kalangan komuniti paling memerlukan tersebut, Ketua Pemasaran, Alex Goh berkata, “ Varian Omicron sedang tersebar dengan pantas.

“Amat penting untuk kita menjalankan ujian kendiri. Namun begitu, kami sedar kit ujian jenis air liur tidak sesuai untuk semua orang, terutamanya golongan kanak-kanak dan warga emas. 

“Usaha mengedarkan kit ini ialah salah satu cara kami membantu dalam mengurangkan risiko jangkitan kepada komuniti yang memerlukan,” ucap Goh. - Getaran, 22 Februari 2022

Gambar: Dari jenama-jenama berkenaan

Berita Berkaitan

1

Semasa 15 jam yang lalu

Penumpang Kapal Terbang Tak Wajib Pakai Pelitup Muka - Khairy

2

Semasa 2 minggu yang lalu

Kerajaan Tidak Lagi Saman Individu Tidak Pakai Pelitup Muka

3

Semasa 3 minggu yang lalu

Pemakaian Pelitup Muka Kini Pilihan - Khairy

4

Semasa 3 minggu yang lalu

Sudah Tiba Masa Kerajaan Laksana ‘Percubaan’ Longgar Pemakaian Pelitup Muka…

Sorotan

1

Stesen Pengecasan EV Masih Rendah, Kurang Daripada 1,000 - MOSTI

2

Mahkamah Lanjut Penggantungan Sementara Pembangunan Di Hutan Simpan Bukit Cherakah

3

Kenapa Rizman Ruzaini Berarak Di Perkarangan Bukit Bintang, Apa Kaitannya Dengan Beg Tote?

Disyorkan untuk anda

Refleksi 1 hari yang lalu

My #Qurantime Sasar 5,000 Peserta Sertai Majlis Konvokesyen Khatam Tadabbur

Selera 17 jam yang lalu

Memasak Bukan Lagi Kerja Renyah, Pilih Produk Jimat Masa Yang Mudahkan Cara Hidangan Ayam 

Istimewa buat penggemar ayam, khususnya ayam goreng, kini anda boleh dapatkan produk sejuk beku jenama Tyson di pasaran untuk memudahkan kerja-kerja di dapur.

oleh Rahayu MN

Refleksi 1 hari yang lalu

Solat Jenazah Ghaib Ke Atas Sheikh Yusuf Al-Qaradawi Di 3 Masjid Malam Ini

JAKIM turut menjemput semua Majlis dan Jabatan Agama Islam Negeri melalui masjid dan surau di seluruh negara agar turut sama mengadakan solat jenazah ghaib buat...

Refleksi 1 hari yang lalu

Demi Ekosistem, UPSI Pasang Papan Tanda Kesedaran Alam Di Pantai Teluk Dalam, Pulau Redang

oleh Wartawan Gaya Hidup Getaran