Berita Terkini

3 jam yang lalu: Agong berkenan solat Jumaat di Masjid Hagia Sophia 3 jam yang lalu: Australia umum bantuan tambahan US$25 juta kepada Sri Lanka 3 jam yang lalu: Bomba Sarawak tingkatkan rondaan sempadan kekang pembakaran terbuka 3 jam yang lalu: Kerajaan lulus peruntukan RM6.3 bilion untuk Selangor - PM 3 jam yang lalu: Dua peniaga didakwa tipu urusan sewa rumah dan bilik

IKUTI KAMI


OKU Tunjuk Bakat Di Konsert Kau & Aku

Video & Galeri Dikemaskini 8 bulan yang lalu · Diterbitkan pada 03 Dec 2021 8:44PM

Kongsi Artikel Ini

Langgani saluran Telegram kami untuk berita terkini dan paparan gaya hidup pelengkap hari anda.

Mereka dilahirkan berbeza dengan kebanyakan orang lain dan pada suatu ketika dahulu, perbezaan keupayaan itu dilabel sebagai satu kekurangan.

Kekurangan yang dikatakan membelengu mereka kini telah diperakui sebagai sekadar kelainan keupayaan, kerana golongan terbabit hakikatnya mampu melaksanakan segala tugas, cuma dalam bentuk yang berbeza.

Juruvideo Mustaffa Kamal Ramli berkesempatan merakam bakat besar golongan Orang Kelainan Upaya (OKU) di Malaysia di konsert mini, Kau & Aku semalam, yang dianjurkan sempena sambutan Hari OKU Sedunia hari ini. - Getaran, 3 Disember 2021

 
Kelainan Bukan Penghalang, Konsert OKU Himpun Penghibur Berbakat Besar #GetaranMY

Mereka dilahirkan berbeza dengan kebanyakan orang lain dan pada suatu ketika dahulu, perbezaan keupayaan itu dilabel sebagai satu kekurangan. Kekurangan yang dikatakan membelengu mereka kini telah diperakui sebagai sekadar kelainan keupayaan, kerana golongan terbabit hakikatnya mampu melaksanakan segala tugas, cuma dalam bentuk yang berbeza. Juruvideo Mustaffa Kamal Ramli berkesempatan merakam bakat besar golongan Orang Kelainan Upaya (OKU) di Malaysia di konsert mini, Kau & Aku semalam, yang dianjurkan sempena sambutan Hari OKU Sedunia hari ini.

Posted by Getaran on Thursday, December 2, 2021

Sorotan

1

Mahkamah Tolak Permohonan 2 Individu Batal Saman Siti Nordiana

2

Waktu Kerja 45 Jam: Pengumuman Khas Minggu Depan

3

‘Afidavit Buktikan Najib Tahu RM42 Juta Masuk Ke Akaunnya Daripada SRC’