Berita Terkini

5 jam yang lalu: Penang SMART parking dijangka beroperasi seperti biasa 6 pagi Khamis 5 jam yang lalu: 97.3 peratus KIR berdaftar di PPS sudah terima BWI 5 jam yang lalu: Pelekat RFID rosak: Pengguna boleh dapat gantian secara percuma - PLUS 5 jam yang lalu: 35 peratus kebakaran tapak pelupusan sampah Pulau Burung, Pulau Pinang, dipadamkan 9 jam yang lalu: Bayaran one-off RM500 kepada penerima Pingat Jasa Pahlawan Negara yang layak bermula Jun ini hingga Disember - Bukit Aman

IKUTI KAMI


OKU Tunjuk Bakat Di Konsert Kau & Aku

Video & Galeri Dikemaskini 1 bulan yang lalu · Diterbitkan pada 03 Dec 2021 8:44PM

Kongsi Artikel Ini

Langgani saluran Telegram kami untuk berita terkini dan paparan gaya hidup pelengkap hari anda.

Mereka dilahirkan berbeza dengan kebanyakan orang lain dan pada suatu ketika dahulu, perbezaan keupayaan itu dilabel sebagai satu kekurangan.

Kekurangan yang dikatakan membelengu mereka kini telah diperakui sebagai sekadar kelainan keupayaan, kerana golongan terbabit hakikatnya mampu melaksanakan segala tugas, cuma dalam bentuk yang berbeza.

Juruvideo Mustaffa Kamal Ramli berkesempatan merakam bakat besar golongan Orang Kelainan Upaya (OKU) di Malaysia di konsert mini, Kau & Aku semalam, yang dianjurkan sempena sambutan Hari OKU Sedunia hari ini. - Getaran, 3 Disember 2021

 
Kelainan Bukan Penghalang, Konsert OKU Himpun Penghibur Berbakat Besar #GetaranMY

Mereka dilahirkan berbeza dengan kebanyakan orang lain dan pada suatu ketika dahulu, perbezaan keupayaan itu dilabel sebagai satu kekurangan. Kekurangan yang dikatakan membelengu mereka kini telah diperakui sebagai sekadar kelainan keupayaan, kerana golongan terbabit hakikatnya mampu melaksanakan segala tugas, cuma dalam bentuk yang berbeza. Juruvideo Mustaffa Kamal Ramli berkesempatan merakam bakat besar golongan Orang Kelainan Upaya (OKU) di Malaysia di konsert mini, Kau & Aku semalam, yang dianjurkan sempena sambutan Hari OKU Sedunia hari ini.

Posted by Getaran on Thursday, December 2, 2021

Sorotan

1

Pencarian Kanak-Kanak Orang Asli Masuk Hari Ke- 6

2

Pengaruh Kawan Punca Utama Individu Ambil Dadah

3

Menjengah Butik Indigo Pertama Di Malaysia!

Disyorkan untuk anda

Video & Galeri 1 hari yang lalu

Gaya Di Getaran Ep.47: Beadclassic, Kejayaan Impian Dua Beradik