Berita Terkini

1 jam yang lalu: Hampir 1 dalam 4 di seluruh dunia berisiko dilandar banjir teruk: kajian 1 jam yang lalu: Ecuador isytihar darurat baharu ketika penunjuk perasaan tuntut rundingan 1 jam yang lalu: Wartawan dibunuh di Mexico, ke-12 tahun ini 1 jam yang lalu: 'Tiada kemajuan' dalam rundingan nuklear Iran: Jabatan Negara AS 1 jam yang lalu: Russia di sebalik pengeboman 'jenayah perang' teater Mariupol: Amnesty

IKUTI KAMI


Anugerah Effie Malaysia 2022 Seru Penyertaan Industri Pengiklanan

Anugerah Effie Malaysia 2022 dianjurkan oleh 4As dan disokong Persatuan Pengiklan Malaysia (MAA) dan Persatuan Pakar Media (MSA), dengan kerjasama Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE).

TARA Dikemaskini 1 bulan yang lalu · Diterbitkan pada 28 May 2022 8:02AM

Gambar: Bernama

Kongsi Artikel Ini

Langgani saluran Telegram kami untuk berita terkini dan paparan gaya hidup pelengkap hari anda.

Persatuan Ejen Pengiklanan Bertauliah Malaysia (4As) telah menyeru kepada agensi-agensi industri pengiklanan untuk penyertaan bagi Anugerah Effie Malaysia ke-14 2022. 

Anugerah Effie Malaysia 2022 dianjurkan oleh 4As dan disokong oleh Persatuan Pengiklan Malaysia (MAA) dan Persatuan Pakar Media (MSA), dengan kerjasama Perbadanan Pembangunan Perdagangan Luar Malaysia (MATRADE).

Pengerusi penganjur, Ryusuke Oda dalam satu kenyataan berkata ketika Malaysia bangkit dari dua tahun ketidaktentuan pandemik, industri pengiklanan telah melalui tempoh pergolakan dan kelam hanya untuk bertahan separuh nyawa tetapi masih berdaya tahan. 

Gambar: Arkib Maxis.com
Gambar: Arkib Maxis.com

"Tema tahun ini 'Look Up Again' adalah peringatan kepada kita semua agar terus mengimpikan kemungkinan yang tidak berkesudahan, sementara kita berusaha bagi mengubah permainan dan mencipta kelainan kepada dunia," kata Oda.

Penyertaan untuk anugerah ini hendaklah dihantar antara Julai dan Ogos 2022, yang mana, pemenang akan diumumkan menjelang Disember 2022. 

Syarat-syarat anugerah boleh didapati dalam talian melalui laman web http://malaysiaeffie.com bermula 9 Jun 2022. - Bernama

Isu Pada

Menggapai Awan Biru

28 May 2022

Berita Berkaitan

1

Jelajah 5 hari yang lalu

Pelan Pemulihan Pelancongan 2.0 Tawar Diskaun, Baucar Dan Rebat Untuk Rakyat

2

Jelajah 6 hari yang lalu

Pameran Seni Digital 'Walking Through A Songline' Dibuka Di Balai Seni Negara

3

Teknovasi 1 minggu yang lalu

Beli-Belah Dalam Talian Melalui Peranti Mudah Alih Naik 2 Kali Ganda

4

Sukan 1 minggu yang lalu

Kejohanan Berbasikal Trek Asia: Fadhil Zonis Raih Pingat Perak

Sorotan

1

Saya Rasa Selamat Dengan Datuk Awie - Erra Fazira  

2

Warga Emas Hadapi 17 Pertuduhan Rogol Ke Atas 2 Beradik

3

Pelajar IPTA Ditemui Mati Di Kolej Kediaman