Berita Terkini

4 jam yang lalu: Final Piala Malaysia: JDT dahului kedudukan 2-1 menerusi penyerang import Fernando Forestieri pada minit ke-59 8 jam yang lalu: PH Pahang sokong untuk bersama BN bentuk kerajaan negeri 8 jam yang lalu: Alumni PTD cadang kerajaan baharu gubal Akta Perkhidmatan Awam 8 jam yang lalu: Gerakan minta ahlinya fokus PRN tahun depan - Dominic Lau 12 jam yang lalu: Peringatan, tiada penjualan tiket di Stadium Nasional Bukit Jalil

IKUTI KAMI


Kolaborasi Anggun Coach x Sephora

Wah, menarik kolaborasi ini. Coach dan Sephora bergabung kepakaran untuk menghasilkan palet-palet solekan yang ceria namun klasik.

Gaya Dikemaskini 1 tahun yang lalu · Diterbitkan pada 16 Mar 2021 4:36PM

Kongsi Artikel Ini

Langgani saluran Telegram kami untuk berita terkini dan paparan gaya hidup pelengkap hari anda.

Riang namun anggun, begitulah koleksi kolaborasi Coach x Sephora yang baru dikeluarkan awal bulan ini. 

Koleksi ini menggabungkan kepakaran Sephora menghasilkan rona-rona solekan yang mewah namun manis dengan gaya signature Coach yang klasik tak lapuk dek zaman. 

Setiap satu item dalam koleksi keluaran terhad ini menampilkan elemen reka bentuk yang diinspirasikan oleh warisan dan gaya bebas Coach serta kepakaran kecantikan Sephora Collection. 

Motif-motif dan maskot-maskot ikonik Coach diberi interpretasi segar untuk menonjolkan pendekatan riang jenama ini kepada legasi Amerikanya. 

Palet berisi warna-warna yang warm dan kemasan yang diinspirasikan oleh kepakaran kraf kulit Coach, kemasan koleksi ini menampilkan ilustrasi penuh nostalgia dan bewarna-warni. 

Antara motif yang ditampilkan adalah ukiran 'C' signature jenama Coach dan Tea Rose, lakaran bunga liar menandakan semangat pertualangan jenama ini. Turut ditonjolkan adalah Rexy, Sharky dan Uni, maskot-maskot Coach. 

“Kami mahu mencipta sesuatu yang riang tetapi masih mempunyai identiti Coach. Palet-palet warna yang dibuat cukup mewah, sama seperti karya kulit kami,” kata Pengarah Kreatif Coach, Stuart Vevers. 

“Sama seperti tas tangan kesayangan atau jaket kegemaran, solekan sepatutnya menyerlahkan kreativiti serta gaya dan dengan Sephora, kami boleh mencuba cara baru untuk meraikan pernyataan kendiri,” kata Brooke Banwart, Naib Presiden dan Pengurus Besar Sephora Collection Amerika Utara.

“Matlamat Sephora Collection bukan sahaja untuk menyediakan produk kecantikan yang mampu milik dan sesuai untuk semua warna kulit tetapi juga menginspirasi para pembeli kami untuk menjadi lebih yakin mempelajari dan bermain dengan konsep kecantikan,” tambah Brooke. 

Tujuh item yang disediakan dalam koleksi Coach x Sephora ini adalah Rexy Eyeshadow Palette (RM250), Sharky Eyeshadow Palette (RM250), Uni Face Palette (RM250), Tea Rose Brush Set (RM375), Tea Rose Lip Gloss Set (RM250), Tea Rose Eye Masks (RM75) dan Tea Rose Nail Set (RM145).

Koleksi keluaran terhad ini sudah boleh didapati di semua Sephora, Sephora.com dan aplikasi Sephora. - Getaran, 16 Mac 2021

Berita Berkaitan

1

TARA 12 jam yang lalu

Formulasi Ahli Farmasi Perancis Untuk Kesihatan Kulit Idaman

2

Selebriti 3 bulan yang lalu

“Saya Pernah Lalui Kontroversi Yang Lebih Teruk Dari Ini” – Ning Baizura Kekal Positif

3

Gaya 5 bulan yang lalu

Menjaga Kecantikan Sambil Memulihara Alam Sekitar!

4

Gaya 6 bulan yang lalu

Alami Sensasi 3 Produk Kecantikan Jepun

Sorotan

1

Piala Malaysia: Stadium Nasional Bertukar Lautan Merah-Biru, Merah-Kuning

2

Warkah Sebak Muhyiddin, ‘Saya Insan Biasa, Punya Rasa Kecewa Tapi Redha’

3

SME Corp Perkasa PKS Menerusi Anugerah E50

Disyorkan untuk anda

Jelajah 1 hari yang lalu

KTMB Sedia Tren ETS Tambahan Sempena Cuti Sekolah, Cuti Umum